Back to All Events

winter wandel -schilder workshop

  • atelier leontine smit Oud Bussummerweg Huizen, NH Netherlands (map)

Ook dit jaar bundelen wij onze krachten en willen we jullie graag uitnodigen voor de workshop Wintersilhouetten.
Momenteel ontbreken vorst en sneeuw. Toch is er buiten genoeg te zien. Tijdens de wandeling in de natuur zal je genoeg inspiratie opdoen om jouw eigen schilderij vorm te geven.

De workshop vindt plaats op maandagmiddag 1 februari en duurt tot 16.30 uur. We verzamelen om 13.30 uur op de Oud Bussummerweg 12 te Huizen
en starten om 13.45 uur met de wandeling in het bos. Bij terugkomst in het atelier van Leontine staat alles al klaar om aan de slag te gaan met kwast, doek en verf.
En natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Gun jezelf een paar uur ontspanning of kom gezellig samen met een vriend of vriendin. De kosten zijn € 29,50 p.p., inclusief het materiaal. Schildervaring is niet nodig en na afloop neem je naast een leuke ervaring, een schilderij mee naar huis.

 Graag tijdig doorgeven als je mee wilt doen want er is plaats voor maximaal 10 personen. Aanmelden kan via de mail: info@leontinesmit.nl of bel 06-57575424.

 Bovendien organiseren wij op maandag 18 april de lenteworkshop.
 Dus kan je niet op 1 februari, houd dan in ieder geval een plekje vrij in je agenda voor een vrolijke, creatieve ochtend in het voorjaar.

 Op aanvraag is het natuurlijk ook mogelijk om bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een verjaardag of teambuilding, een passende workshop te organiseren.

We hopen jullie in ieder geval op 1 februari te ontmoeten,
 hartelijke groet,

 Leontine (beeldend kunstenaar) www.leontinesmit.nl
 Adelheid (stress- en wandelcoach) www.stappennemen.nl

Earlier Event: January 13
workshop druktechniek en schilderen
Later Event: November 2
Workshop schilderen